MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Euro Green Energy a devenit o companie lider în domeniul eficienței energetice al energiei regenerabile și al cladirilor zero energy ,prin abordarea afacerilor sale cu un set specific de valori și obiective. Toate proiectele noastre și angajații noștri îmbrățișează Misiunea, Viziunea și Valorile pe măsură ce lucrăm pentru a satisface obiectivele energetice și de sustenabilitate ale clienților noștri și ale părților interesate.

Viziunea Noastră

Energizarea unei lumi durabile

Misiunea Noastră

Conducând efortul de a schimba lumea ca partener de încredere, creând soluții energetice eficiente, de o singură sursă și eficiente, livrate cu pasiune, expertiză, lucrul în echipă și o concentrare neîncetată asupra satisfacției clienților.

Valorile Noastre

Valorile Euro Green Energy modelează cultura noastră și modul în care ne desfășurăm activitatea. Valorile noastre sunt aliniate cu CARING cu privire la părțile interesate și sunt esențiale pentru îndrumarea fiecărui aspect al afacerii noastre.

  • Committed: Angajați, loiali și responsabili față de părțile interesate în atingerea obiectivelor noastre comune.
  • Attitude: O atitudine pro-activă demosntrată
  • Resourceful: Nimic nu este insurmontabil. Facem mai mult cu mai puțin.
  • Integrity: Determinați să facem ceea ce trebuie, cu standarde înalte și consecvente etice, în tot ceea ce facem prin îmbrățișarea onestității, corectitudinii, respectului și siguranței.
  • Nimble: Flexibilitatea de a rămâne în frunte față de un mediu în schimbare prin faptul că este antreprenorial, pasionat, deschis, inovator și inteligent.
  • Greatness: Conducem industria prin urmărirea excelenței și a soluțiilor inovatoare, demonstrând cele mai înalte standarde, valorificând experiența și deblocând potențialul ascuns pentru a crea o lume mai eficientă și mai durabilă