RENOVAREA CAPACITĂȚILOR DE PRODUCȚIE RECE/CALD

Unitățile centrale de producție utilizează de obicei patru componente majore, printre care: surse de energie; sisteme de transformare a surselor de energie în energie termică (apă răcită și fierbinte); sisteme de transport și distribuție; și o componentă de utilizare finală, cum ar fi clădirile individuale care redistribuie agenții de încălzire / răcire din clădire pentru a asigura confortul termic și ventilația. Sistemele centrale de instalații sunt adesea folosite în mediile campusului pentru a servi mai multe clădiri cu agenți de încălzire și / sau răcire dintr-o sursă centrală de instalații.

Euro Green Energy are capacitatea de a proiecta și de a construi o centrală sau un sistem de cogenerare/trigenerare care furnizează energie, căldură și / sau răcire la o clădire sau la o instalație, de la 20Kw-10Mw care produce energie electrică, gaz, căldură sau răcire din surse regenerabile de energie.

STUDIu DE CAZ

VISN-6

Upgrades to boilers, chillers and steam traps helped contribute to annual energy savings of more than $1,500,000.

Arizona State University

Euro Green Energy designed and built an 8 MW combined heat and power facility as part of central plant upgrades engineered to support future campus expansion.

Elmendorf Air Force Base

Connecting a local supply of natural gas to a new central plant saved more than 1 million MMBtu annually.

ADDITIONAL MEDIA

Building a Renewable Airport

View of solar panels on top of Minneapolis-St. Pauil International Airport with superimposed video play button

CNN privește către tehnologia din spatele instalției solare de la Aeroportul St. Paul Minneapolis. (imaginea se deschide în fereastră nouă.)

Panouri Solare+ Iluminat LED = Aproape Zero Consum de Energie

Revista Improvement Airport descrie modul în care panourile solare și iluminatul cu LED-uri se combină pentru a asigura consumul de energie aproape de zero, a aeroportului. Montajul este efectuat pe parcarea aeroportului Sf.-Paul din Minneapolis