RETEHNOLOGIZĂRI ENERGETICE PROFUNDE

Retehnologizările energetice profunde de la Euro Green Energy, vă aduc următoarele beneficii:

  1. Economii de energie mai mari de 50% în comparație cu utilizarea energiei pre-retehnologizare
  2. Retehnologizarea completă a unei construcții va influența pozitiv sistemele și multiplele utilizări finale
  3. Măsuri multiple de conservare a energiei (MCE) cu efecte interactive
  4. Economii de energie care asigură o rentabilitate semnificativă a investițiilor
  5. Creșterea semnificativă a valorii facilității

Deep energy retrofits from Euro Green Energy allow organizations to contain energy costs and reduce emissions by improving existing systems, including weatherization, HVAC and plumbing and energy management. These projects align with U.E. Department of Energy objectives to work toward overall energy reduction, the sustainability requirements in High Performance and Sustainable Buildings.

Capacitățile noastre

Euro Green Energy oferă un departament de inginerie personal și divizia de management al construcțiilor, cu personal de conducere de proiect, ingineri de proiectare, personal de construcții pentru a sprijini toate aspectele unui proiect. Realizarea acestor funcții îmbunătățește în mod intern creativitatea și realismul designului, reduce riscul pentru clienți și are ca rezultat un procent mai mare de garanții de economisire. Euro Green Energy poate lucra în cadrul liniilor directoare ale oricărui antreprenor sau ca si antreprenor general.

Oferim capacitățile tehnice și de gestionare pentru a realiza o reabilitare energetică profundă la orice instalație, inclusiv clădiri publice, zone de securitate ridicată și centre de operațiuni critice în timpul utilizării zilnice. Colaborăm îndeaproape cu autoritățile din domeniu pentru a elabora planuri de proiect care minimizează întreruperile și permit ca operațiunile normale să continue fără impedanță. Avem o vastă experiență în ceea ce privește cerințele critice ale misiunii și putem oferi soluții livrate la timp și cu performanțe sigure.

Măsurile noastre de conservare a energiei și a apei sunt dezvoltate folosind o abordare holistică care oferă o soluție cuprinzătoare care oferă multiple oportunități de a obține economii mai mari de energie și de apă pe parcursul perioadei de performanță.

STUDIu DE CAZ

New Carrollton Federal Building

Through a deep energy retrofit, annual reductions of 60% in energy use and 50% in water use were achieved.

DOE SRS Biomass Cogeneration Facility

The largest ESPC in U.S. history converted a coal-fired plant to a plant running on renewable biomass.

National Archives

A facility-wide upgrade at the College Park, MD, facility included an energy management system (EMS) upgrade, lighting upgrades and chiller and heating optimization.