ILUMINAT INTERIOR ȘI AUTOMATIZĂRI

Euro Green Energy poate instala sisteme de iluminat LED de ultimă generație (minimum 130l/w) pentru ca beneficiarii finali ai clădirilor și facilităților sa isi reduca costurile cu până la 90%. Proiectele noastre înlocuiesc sau actualizează corpurile existente și vor îmbunătăți substanțial calitatea iluminatului. Sistemele de iluminat oferă un spectru larg de soluții de optimizare a energiei. Exemple de articole de iluminat retrofit includ exemple de putere redusă, lămpi extinsă de viață super T8; înlocuirea tuburilor interioare cu LED-uri; dispozitive de fixare și înlocuire a dispozitivelor LED de interior; Indicatoare de ieșire LED sau electroluminescente etc.

Euro Green Energy distribuie și partea de control a iluminatului, inclusiv senzori de ocupare sau de vacanță, de mișcare ,controlarea intensității, iluminat de zi; iluminat direcțional dedicat...etc Euro Green Energy a instalat adesea proiecte pilot de iluminare la scară redusă pentru a solicita feedback-ul utilizatorului privind modificările propuse, înainte de un proiect mai amplu. Feedback-ul utilizatorilor a fost determinant pentru modificările propuse clientului, proiectul putand astfel sa poarte semnatura beneficiarului, îndreptându-se asupra sugestiilor potențiale ale utilizatorilor.

Implementarea upgrade-urilor de iluminat economisește energie și are ca rezultat economii anuale de întreținere, deoarece instalarea de noi echipamente va extinde intervalele de service. Euro Green Energy este pe deplin capabilă și responsabilă pentru satisfacerea necesităților de iluminare.

STUDIu DE CAZ

NASA Wallops Flight Facility

Lighting was upgraded and balanced to eliminate overlighting, with automated controls that turn lights off when spaces are unoccupied.

University Medical Center of Southern Nevada

Euro Green Energy retrofitted 10,246 light fixtures and installed 707 light sensor controls to help achieve more than 2 million kWh in annual energy savings.

City of Henderson

More than 1,500 occupancy sensors were installed across 1.7 million square feet of facilities to turn off lights when building spaces are unoccupied.

ADDITIONAL MEDIA

Building a Renewable Airport

View of solar panels on top of Minneapolis-St. Pauil International Airport with superimposed video play button

CNN privește către tehnologia din spatele instalției solare de la Aeroportul St. Paul Minneapolis. (imaginea se deschide în fereastră nouă.)

Panouri Solare+ Iluminat LED = Aproape Zero Consum de Energie

Revista Improvement Airport descrie modul în care panourile solare și iluminatul cu LED-uri se combină pentru a asigura consumul de energie aproape de zero, a aeroportului. Montajul este efectuat pe parcarea aeroportului Sf.-Paul din Minneapolis