ILUMINAT LED STRADAL ȘI ZONAL

Tehnologia LED-urilor revoluționează iluminatul stradal și zonal, oferind economii de energie de 70% -90% sau mai mult, o durată de viață extrem de lungă și costuri reduse de întreținere și, cel mai important: îmbunătățirea iluminatului. Municipalitățile, departamentele de transport de stat, porturile, închisorile și altele se îndreaptă spre tehnologia LED pentru iluminat stradal, autostrăzi, parcări, construcții foarte înalte, poduri, tuneluri și iluminat general.

PRINCIPALELE BENFICII

  • Iluminatul LED oferă economii de energie între 70-90%
  • Iluminatul LED Reduce Costurile cu Mentenața
  • Iluminatul LED Ofera o mai Buna Iluminare

"Este un avantaj atât economic cât și o afacere foarte bună pentru orice localitate, instalarea de corpuri de iluminat stradal LED și un sistem de control wireless care reduc consumul de energie cu mai mult de 70 la sută, în timp ce îmbunătățirea iluminării, duce la creșterea siguranței chiar și în condițiile unui cer foarte întunecat. În plus față de economiile dramatice de energie și de întreținere, sistemul de control ne va permite, de asemenea, să trecem la un program de reducere a costurilor, cu costuri de întreținere reduse, care oferă în viitor reduceri suplimentare de costuri ".

Iluminatul LED Folosește cu pîna la 70-90% Mai Puțină Energie

LED-ul sau dioda emitatoare de lumina, este o tehnologie foarte eficienta, de iluminare solida (SSL) in care aproape toata energia folosita produce lumina mai degraba decat caldura. Pe lângă faptul că este în mod inerent mai eficient decât sodiul de înaltă presiune (HPS) și alte surse tradiționale de lumină, tehnologia cu LED-uri are caracteristici care permit înlocuirea armăturilor HPS de putere mai mare cu corpuri de iluminat cu putere mai mică. De exemplu:

          Controlul Optic: Iluminarea cu LED-uri asigură o distribuție uniformă a luminii, în timp ce sursele tradiționale de lumină direcționează cea mai mare parte a luminii lor către o zonă mică situată direct sub corp.

          Deprecierea Lumenilor: Iluminatul LED susține producția de lumină pentru cea mai mare parte din durata sa lungă de viață, în timp ce deprecierea rapidă a luminii de ieșire din surse de lumină tradiționale necesită utilizarea de accesorii de putere mai mare pentru a menține nivelurile luminoase minime pe durata lor de viață utilă.

          Adaptabilitatea: Iluminatul LED poate fi ajustat în câmp pentru diferite aplicații, spre deosebire de iluminatul HPS, care este oferit doar în puteri fixe, iar iluminarea cu LED poate fi ușor controlată (diminuată) pentru a economisi energie suplimentară.

Trecerea iluminatului stradal și zonal existent la iluminatul LED-uri reduce consumul de energie cu 70% sau mai mult, în funcție de aplicație, iar economisirea suplimentară poate fi realizată prin diminuarea în timpul nopții atunci când volumul traficului sau alți factori justifică niveluri scăzute de lumină. În garajele de parcare, luminile LED pot fi combinate cu comenzile și senzorii de mișcare, astfel încât să se diminueze automat în timpul nopții când activitatea este scăzută, apoi să revină instantaneu la iluminarea completă atunci când se detectează activitatea.

Iluminatul LED Reduce Costurile cu Mentenața

Spre deosebire de iluminatul cu LED-uri, HPS și alte tipuri tradiționale de iluminat zonal necesită o întreținere permanentă pentru înlocuirea lămpilor și balasturilor nereușite (lămpile HPS durează 4-5 ani, balasturile 8-10 ani). Costurile de întreținere asociate sunt substanțiale, cu 20% sau mai mult pentru corpuri în sistemul tradițional de iluminare stradală, care necesită o vizită anuală a unui echipaj de elctricieni cu nacelă. Majoritatea luminilor stradale cu LED-uri au o garanție de minim 3-5 ani și vor necesita o întreținere nesmnificativă sau chiar deloc pentru mult timp.

STUDIu DE CAZ

Minneapolis-St. Paul International Airport

Solar installations created a positive annual cash flow of $170,000.

City of Henderson

Electrical savings totaled more than $840,000 annually and maintenance savings totaled more than $87,000 annually with the use of LED street lights.

City of Henderson

Electrical savings totaled more than $840,000 annually and maintenance savings totaled more than $87,000 annually with the use of LED street lights.

ADDITIONAL MEDIA

LED Product Sheet (PDF opens in new window)

LED Street and Area Lighting FAQ (PDF opens in new window)

Airport Improvement magazine profiles Euro Green Energy Minneapolis-St. Paul International Airport project (PDF opens in new window)

Public Works magazine profiles Euro Green Energy West Richland LED project (PDF opens in new window)

Watch the Minneapolis-St. Paul International Airport video

Watch the GSA New Carrollton Federal Building video