MANAGMENTUL APEI ȘI EFICIENȚA

Gestionarea și tratarea apei poate aduce provocări complexe.

Euro Green Energy lucrează cu clienții săi pentru gestionarea resurselor de apă și pentru conservarea și utilizarea eficientă a apei. Euro Green Energy dezvoltă soluții eficiente și oferă modalități inovatoare de reducere a consumului de apă. Măsurile de economisire a apei sunt incluse în mod regulat în proiectele privind contractul de realizare a economiilor de energie (ESCO)

Euro Green Energy oferă, de asemenea, servicii complete de tratare a apelor reziduale pentru a asigura o apă curată și sigură și o gestionare eficientă a apelor reziduale. Experții noștri proiectează și construiesc instalații și sisteme de tratare a apelor reziduale care să permită reutilizarea în siguranță a apei. În plus, dezvoltăm soluții care convertesc deșeuri la energie (WTE) sau creează biogaz care poate fi utilizat pentru operațiunile instalației.

Am proiectat soluții pentru a păstra și proteja apa subterană, a asigura controlul inundațiilor și a gestiona drenajul furtunilor.

Asistând clienții să utilizeze în mod eficient resursele lor de apă, nu numai că implementăm sisteme de reutilizare a apei, dar folosim de asemenea resurse de energie regenerabilă și valorificăm resurse valoroase.

STUDIu DE CAZ

City of Miami Beach

Water use was reduced through high-efficiency toilets, sinks, shower heads, ice machines and laundry facilities.

Philadelphia Water Department

An on-site biogas system fueled by wastewater treatment improved efficiency and provides 5.8 MW of power for sewage treatment operations.

Canada Games Aquatic Centre

This enclosed, Olympic-size pool facility saw operational savings of more than $25,000 annually from a new combined heat and power cogeneration system.

ADDITIONAL MEDIA

Watch the Boston Public Housing Authority video

Watch the City of Dallas Water Utilities video