SISTEME DE ENERGIE GEOTERMALĂ (Pompe de Căldură)

Euro Green Energy proiectează, construiește și finanțează sisteme de energie geotermală pentru facilități de producție sau clădirilor comerciale, guvernamentale, educaționale, de sănătate și multi-rezidențiale.

Ca furnizor de servicii complete de energie, optimizăm performanța generală a clădirii și gestionăm costurile, analizând utilizarea curentă a energiei, apoi proiectând un sistem de energie geotermală care poate furniza până la 100% din necesarul de încălzire, răcire și apă caldă.

” Ca și partener energetic, Euro Green Energy a demonstrat soluții inovative și creative care ajută Școala din localitatea noastră să funcționeze ecologic ,cu costuri de întreținere reduse sub 60% fața de sistemul vechi”

-Primarul Tormacului, jud.Timiș

Euro Green Energy dezvoltă sisteme geotermale pentru dezvoltatorii imobiliari, arhitecți, proprietari de clădiri, ingineri mecanici și dezvoltatori de afaceri industriale / comerciale care oferă soluții rentabile care se integrează pe deplin în toate tipurile de clădiri. Prin intermediul diferitelor tipuri de contracte, cum ar fi proiectarea / construirea, contractele de achiziție a energiei sau contractele de economisire a energiei, oferim soluții simple de finanțare care pot ajuta managerii facilităților instituționale să îndeplinească mandatele de durabilitate din bugetele existente sau să permită dezvoltatorilor de zone rezidețiale și corporațiilor să dezvolte proprietățile noi in zone inaccesibile altfel( in lipsa gazului metan) ,sau existente cu costuri minime în avans. De asemenea, oferim prețuri atractive proprietarilor / operatorilor care doresc să achiziționeze sisteme geotermale.

Un Sistem Geotermal (cu Pompă de Căldură), de la Euro Green Energy va oferă următoarele avantaje:

  • Economii intre 40%-70% comparativ cu costurile de operare HVAC tradiționale.
  • Energie sigură și eficientă din punct de vedere al costurilor, care este ecologică și independentă de rețeaua de gaz.
  • Reducerea riscului volatilității prețului gazului sau petrolului
  • Spațiu arhitectural suplimentar în cadrul unui plan al clădirii.
  • Opțiuni flexibile de finanțare de la proiectare și construire, la sistemul ESCO, neutru din punct de vedere al bugetului.
  • Disponibil pentru populatție prin programul ”Casa Verde”
  • Posibilitatea facilă de a combina sistemul de Pompe de Căldură cu Sisteme Termosolare si Fotovoltaice, pentru un grad mai mare de independență energetică.

STUDIu DE CAZ

NASA Wallops Flight Facility

Geothermal heat pumps at the Visitor’s Center and Launch Range helped reduce HVAC maintenance costs by moving systems underground and away from corrosive seaside air.

Roxbury Community College

Euro Green Energy installed 115 geothermic wells and a 400-ton capacity heat pump system as part of a renewable energy overhaul that delivers $868,000 in annual energy savings

Frontenac Community Mental Health Services

Built to be sustainable with geothermal heating and solar power, this new housing development uses 60% less energy than comparable buildings.

ADDITIONAL MEDIA

Date tehnice despre proiecte cu pompă de căldură

Aflați cum Sistemul Geotermal (Pompa de Căldură) vă ajută sa controlați costurile cu încălzirea-răcirea clădirii dumneavoastră și învățați despre soluțiile oferite de Euro Green Energy.