SISTEME DE PUTERE SOLARĂ OFF-GRID ȘI STOCAREA ENERGIEI

Sistemele solare off-grid oferă o lume a noilor oportunități de energie în locuri unde liniile de energie tradiționale sunt prea impracticabile sau prea scumpe. Euro Green Energy este o companie lider în domeniul ingineriei, construirea și întreținerea soluțiilor off-grid.

Solar Off -Grid: Puterea unde ai nevoie de ea

Sistemele solare off-grid foarte eficiente permit producerea de energie în orice locație cu lumină solară suficientă. Off-grid solar oferă o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, cu o întreținere redusă și fiabilă pentru multe aplicații,

          Infrastructura Autostrazilor
Afișajele luminoase, cabinele telefonice de asistență pentru autovehicule și iluminatul stradal pot fi alimentate fără cheltuieli de instalare și întreținere a liniilor electrice.

          Putere Pentru Urgențe
Sistemele autonome de energie solară oferă o alternativă fiabilă și un supliment la generatoarele diesel.

          Telecommunications: 
Deliver power to remote sites and reduce high infrastructure costs for network growth.

          Ferme, Rezervații și Locații la Distanță: 
Adăugați pompe de apă, iluminat și prize de la distanță, fără emisii de generatoare de motorină și zgomot.

Euro Green Energy continuă să găsească modalități creative și inovatoare de utilizare a stocării pentru rezistența la fața locului, precum și pentru beneficiile rețelei atunci când sunt vândute operatorilor de rețea. Euro Green Energy oferă o varietate de soluții inovatoare, cuprinzătoare și regenerabile pentru a răspunde cerințelor clienților.

STUDIu DE CAZ